Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Päivää taloon

Olet tupsahtanut tavalla tai toisella Coquille- nimiselle kopiointisivulle. Tarkemmin sanottuna täältä juuri Sinä voit kopioida omille sivuillesi materiaalia, ja täällä se tarkoittaa ylä- ja alagrafiikoita, kylttejä ja muita sekalaisia juttuja. Lisäksi niiden käyttö on täysin ilmaista- kunhan muistaa säännöt.
Coquillen tarina alkoi 7. päivä 2011 klo. 16.00. Perustajana toimi- ja muuten toimii yhä- Marly- niminen tyttö Suomesta. (Marly tietysti on vain nimimerkki, eli älkää luulko, että se on oikea nimeni) ;-) Marly on varmasti jollekulle tuttu, sillä hän on kuuluisa miljoonista kotisivuistaan, joita löytyy suntuubista. Esimerkkejä ovat Wonderland  ja   Rosette.

Coquille ei varsinaisesti tee tilausgrafiikkaa, mutta voihan sitä aina kysyä, jos inspiraatiota, aikaa ja halua löytyy. Toteutan mielelläni kuitenkin toiveita, mutta en tietenkään täytä ihan jokaista toivetta. Teen tätä ainoastaan omaksi ja teidän iloksenne, enkä halua uhrata tälle koko elämääni. Silti annan Coquillelle mahdollisimman paljon- ja te voitte vaikuttaa siihen.

Mutta, mitä minä enää tässä höpisen? Syöksyhän nyt tutkailemaan sivuja tarkemmin, mutta muista- jos mieleinen grafiikka löytyy, lueppas säännöt tarkasti ennen kuin tallennat sen koneellesi.

- Marly

©2020 Coquille // Kopiointisivu - suntuubi.com